همانطور که در مراحل یادگیری این دوره توضیح داده شد، دوره تحلیل تکنیکال و استراتژی MRM کاملا عملی و کاربردی دنبال میشود. در این درس تمامی مواردی که در جلسه اول مطرح شده است، بجز موضوع سیگنال شکست را مرور خواهیم کرد. همزمان تمریناتی با موضوع ترسیم حمایت و مقاومت استاتیک روی نمودارهای قیمت ارائه میشود که آنها را به عنوان بخشی از تکلیفهای جلسه اول انجام خواهید داد.
انواع خط مقاومتی و حمایتی چیست؟
درنمودارهای قیمت به روشهای مختلفی میتوان خط مقاومتی و حمایتی ترسیم نمود. بطور کلی میتوان ترسیم حمایت و مقاومت را به دو دسته کلی تقسیم بندی نمود.
- ترسیم خط استاتیک: خطوطی که افقی ترسیم میشود و در گذر زمان مقدار عددی آن تغییر نمیکند.
- ترسیم خط داینامیک: خطوطی که مورب ترسیم شده و در گذر زمان مقدار آن متغییر است.
در جلسه اول (درس پیوت و حمایت و مقاومت) فقط به نوع استاتیک اشاره شد. در جلسات بعدی خط مقاومتی و حمایتی داینامیک و مورب نیز معرفی خواهد شد.
اهمیت ترسیم حمایت و مقاومت استاتیک (افقی)
یک خط مقاومتی یا حمایتی استاتیک که معمولا روی پیوتها و به صورت افقی ترسیم میشود، بالاترین ربته اهمیت را دارند. لازم است به این موضوع اشاره کنیم که روشهای ترسیم این خطوط متنوع است که در طی دوره بیان خواهد شد. اما در بین همه انواع ترسیم حمایت و مقاومت در نمودار قیمت، خطوط استاتیک بیشترین اهمیت را دارند. درنتیجه تمرین این درس بسیار ضروری و با اهمیت است.
ساده اما مهم است!
در تمام سالهایی که تدریس کردم، به دفعات متوجه شدم، دانشجویانی که این درس خیلی ساده را تمرین نمیکنند و کم تمرین میکنند، بعدها با مشکلاتی مواجه هستند. یعنی توانایی تشخیص خطوط استاتیک با اهمیت را ندارند. درحدی که گاهی درگیر ریز موجها میشوند و خطوط کم ارزشی ترسیم میکنند. پس این تمرین ساده را جدی بگیرید.حسین محمدپور
چگونه خطوط استاتیک را ترسیم کنیم؟
در ویدئو آموزشی این درس توضیحات مفصل و کاملی بیان شده است. استاد محمدپور با حوصله ویژه خودش و با جزئیات همه آنچه لازم بوده را تشریح کرده است. شما فقط باید ویدئو این درس را ببینید و مطابق آنچه گفته شد، عمل کنید. پس از اینکه موارد گفته شده در ویدئو ترسیم خطوط حمایتی و مقاومتی استاتیک را بارها و بارها تمرین کردید، تعدادی از تمرینات را به عنوان تکلیف ارسال کنید.
تکالیف خود را برای پشتیبان دوره ارسال کنید
برای اینکه یادگیری شما همراه با تمرینات عملی زیر نظر استاد و مربیان دوره انجام شود، لازم است تکالیف این درس را با دقت دنبال کنید. سپس برای پشتیبان دوره ارسال کنید. پس از بررسی تمرینات و تکالیف شما، نتیجه به اطلاع شما میرسد.
نحوه بارگذاری تکالیف
این درس و تکالیف آن بخشی از جلسه اول دوره تحلیل تکنیکال و استراتژی MRM است. تکلیف این درس با موضوع “ترسیم حمایت و مقاومت استاتیک” را باید در انتهای همین صفحه آپلود (بارگذاری) کنید، تا این درس به اتمام برسد. یعنی تیک (√) تکمیل شدن درس وقتی زده خواهد شد که تمرینات را آپلود کنید.
اگر به اندازه کافی تمرین کردید و نمودارهای تکالیف آماده است، از صفحه نمودار عکس (اسکرین شات) بگیرید و سپس همه فایلها را در یک فایل pdf یا پوشه zip شده ذخیره کنید. سپس آن فایل را برای ما ارسال کنید.
تعداد فایلهای ارسالی
یک عدد فایل
فرمت فایل ارسالی
zip , pdf , jpg , png
حجم فایل ارسالی
حداکثر 5M (مگابایت)
سوالات خودم را چطور مطرح کنم؟
در انتهای همین درس، قسمت دیدگاه سوالات و نیازهای خود را مطرح کنید. هر چیزی که برای شما سوال است و یا حتی نیاز به کمک دارید. ما اینجا هستیم تا به شما پاسخ دهیم و کمکتان کنیم. شما فقط بر یادگیری و پیشرفت خودتان تمرکز کنید. ما مشکلات را حل میکنیم.
تکالیف و تمرینات جلسه اول ادامه دارد!
هنوز جلسه اول تمام نشده. در درس بعدی موضوع تشخیص سیگنال برکوت را باید تمرین کنید. همچنین تکالیفی که در درس بعدی گفته شده را با دقت انجام داده و برای مربیان ارسال کنید.
6 پاسخ
با درود
از برخی دوستان که فارکس کار می کنند شنیدم که: معامله گران حرفه ای دنیا دیگه از تحلیل تکنیکال عبور کردن و اونو کنار گذاشتن و به دنبال اسمارت مانی و … هستن، لطفا اگه ممکنه در این باره توضیح مختصری بدین
با سپاس
سلام
از آنجا که انسان موجودی کمال گرا است، همواره به دنبال تغییرات برای بهبود است. موضوع تحلیلگری و پس از آن معاملهگری به دلیل پیچیدگیهای متعددی که دارد، تنوع در روشهای تحلیلی و معاملاتی بسیار زیاد است و همراه درحال تغییر است. اما مطلب که معمولا به آن توجه نمیشود، میزان موفقیت یک سیستم تحلیلی یا معاملاتی است. مثلا چند سال پیش استراتژیهای متعددی که مشتق شده از “پرایس اکشن” بود، بسیار سر زبانها افتاد و به گونهای برخورد شد که دیگر تکنیکال کلاسیک کارآمدی لازم را ندارد. این درحالی است که پس از چند سال تحلیلگران زیادی به کارآمدی خود “پرایس اکشن” شک کرده و آن را زیر سوال میبرند. لذا معلوم نیست قضاوت آیندگان از “اسمارت مانی” چه خواهد بود.
موضوع با اهمیت “تست یک استراتژی” در دو مرحله و ثبت نتایج و آنالیز آنها است. اول “بک ست” و سپس “فوروارد تست” است. این دو مرحله حدود 5 تا 10 سال زمان نیاز دارد. درنتیجه اگر امروز یک روش تحلیلی به دنیا معرفی میشود، حداقل 5 سال بعد میتوان درمورد نتایج کوتاه مدت و بلندمدت آن اطلاعاتی بدست آورد.
اما در مورد استراتژی MRM که بیش از 10 سال فوروارد تست دارد، میتوانید با اطمینان از این استراتزی تحلیلی استفاده کنید.
نکته نهایی: یادتان باشد که اگر درگیر تغییر در استراتژی تحلیلی بشوید، گرفتار “سیکل باطل” خواهید شده که در دوره رایگان شروع از صفر توضیحات کاملی ارائه شده است.
با تشکر از تدریس شیوا و موثر و همچنین تکلیف عملی. آیا میشود گفت تفاوت واکنش و نفوذ در این است که نمودار در نفوذ عکس جهت خود را ادامه میدهد ولی در واکنش در همان جهت؟. اگر توضیحی لازم است مرحمت بفرمائید.
بله دقیقا همینطور است. وقتی قیمت به یک سطح حمایت یا مقاومت، واکنش نشان میدهد، پس از اینکه آن حمایت مقاومت را میشکند، ادامه مسیر میدهد.
اما در نفوذ، پس از اینکه از حمایت یا مقاومت کمی عبور میکند، درنهایت با برگشت به پشت آن سطح باعث برگشت قیمت میشود.
سلام. من حمایت و مقاومت و باندهای مربوط و همچنین پولبک و نفوذ و واکنش را در متاتریدر در 5 عکس انجام دادم فقط یکی دانلود شد.
سلام. لطفا تمام عکسهای تمرین را در یک پوشه ذخیره کرده و سپس آنها را زیپ (zip) یا بصورت رار (rar) درآورده و سپس آپلود کنید.