در درس قبلی با نرم افزار متاتریدر آشنا شدید. توضیحاتی درباره اینکه این پلتفرم معاملاتی قابلیت دستکاری قیمت دارد و در دو نسخه 4 و 5 ارائه شده است. در این درس از آموزش رایگان فارکس به سراغ معرفی و آموزش نرم افزار متاتریدر خواهیم رفت و تمام اجزائ این نرم افزار محبوب را توضیح خواهیم داد. بدون تردید آموزش متاتریدر در یک درس ممکن نیست. چون اجزائ مختلفی دارد و هر بخش این نرم افزار معاملاتی کاربردهای مختلفی دارد. درنتیجه در این درس فقط به معرفی اجزائ تشکیل دهنده متاتریدر اشاره شده و کاربرد هر بخش در درسهای بعدی بیان شده است.
فیلم آموزش نرم افزار متاتریدر و اجزائ تشکیل دهنده
از آنجا که برای آموزش نرم افزار متاتریدر و کاربرد امکانات متاتریدر باید تصاویر آنها را ببینید، مشاهده فیلم آموزش متاتریدر بسیار اهمیت دارد. بنابراین بدون توضیحات بیشتر فیلم آن درس را دنبال کنید. (میتوانید ویدئو این درس را در یوتیوب هم ببینید.)
متاتریدر چند بخش اصلی دارد؟
این نرم افزار همچون بسیاری از نرم افزارهای کاربردی از بخشهای مختلفی تشکیل شده است. از طرفی از استانداردهای جهانی در طراحی آن استفاده شده است. درنتیجه بخشهای مختلف آن مشابه بسیاری از نرم افزارهای دیگر است. مثل بخش منوها یا نوار ابزارها و غیره. اما بطور کلی میتوان متاتریدر را به بخشهای زیر تقسیم بندی کرد.
- نوار سربرگ (Header): مشخصات حساب و بروکر و نماد.
- منوها (Menu): از طریق منوها میتوان مدیریت کامل نرم افزار متاتریدر را دنبال کرد.
- نوار ابزارها (Toolbars): چهار نوار ابزار شامل آیکون ابزارهای کاربردی.
- پنجرهها (Windows): در نرم افزار متاتریدر پنجرههای مختلفی با کاربردهای متنوع وجود دارد.
- پنجره اصلی (Main window): قسمتی که نمودار قیمت یک نماد را نمایش میدهد.
- نوار نمودارها (Charts bar): برای مدیریت نمودارها مورد استفاده قرار میگیرد.
- نوار وضعیت (Status bar): در این نوار وضعیت اتصال به اینترنت و اطلاعات نمودار نمایش داده میشود.
مطئن هستم که فیلم آموزش نرم افزار متاتریدر در این درس را مشاهده کردید. در این فیلم سعی کردم خیلی خلاصه اما با جزئیات تمام بخشها و اجزائ تشکیل دهنده متاتریدر را معرفی کنم. اما آموزش متاتریدر را در درسهای بعدی و با مثالهای عملی در حساب دمو بصورت کامل بیان خواهم کرد.
حسین محمدپور
نرم افزار متاتریدر در چه دستگاههایی قابل استفاده است؟
تقریبا این نرم افزار را میتوانید با هر سیستم عاملی استفاده کنید. برای دسکتاپ، هم نسخه ویندوز و هم نسخه مک دارد. از طرفی در گوشیهای هوشمند نیز قابل استفاده است. اما پیشنهاد میکنیم، ابتدا با نسخه دسکتاپ (ویندوز یا مک) کار کنید. پس از اینکه کاملا به متاتریدر مسلط شدید، از نسخه مخصوص گوشیهای هوشمند استفاده کنید.
در درسهای بعدی نسخه ویندوز متاتریدر را بصورت کامل و با جزئیات آموزش دادهایم. همچنین میتوانید در یک حساب دمو و آزمایشی ترید کردن را تمرین کنید.
حساب دمو باز کنید!
در درس بعدی مراحل افتتاح حساب دمو آموزش داده شده است. کافی است برای ادامه آموزش نرم افزار متاتریدر به درس بعدی مراجعه کنید. همچنین لینک دانلود و نصب متاتریدر در درس بعدی قرار دارد. در درسهای بعدی تمام بخشهای این نرم افزار بصورت گام به گام توضیح داده شده است.
2 پاسخ
معرفی اجزای نرم افزار متاتریدر، عالی و بدون کم و کاست بود.👌
سپاس از شما
بسیار عالی و تشکر از زحمات شما