به شما قول داده بودیم که بروکرهای فارکس را بررسی و آنالیز کرده و بعد از انجام تست‌های متعدد، به شما معرفی کنیم. به همین دلیل در این درس بروکر vt مارکت را به شما معرفی خواهیم کرد. بروکر فارکس vt مارکتس یکی از بروکرهایی است که در پاییز سال 1403 توسط تیم موج برتر تست شده است و در این درس از دوره آموزش رایگان فارکس معرفی خواهد شد.

نحوه ثبت‌نام و احراز هویت در بروکر vt مارکت

برای استفاده از خدمات ویژه کاربران موج برتر، در مراحل ثبت‌نام کد ارجاع موج برتر (کد 102405) را وارد کنید. راهنمای ثبت‌نام و احراز هویت در ویدئو زیر تشریح شده است.

ویژه کاربران موج برتر

  1. حساب‌های اسلامی سواپ فری (بدون بهره شبانه برای هر معامله در یکماه)
  2. دریافت VPS رایگان و نیمه بها برای انجام معاملات رباتیک (با ما تماس بگیرید)
  3. اسپانسری vt مارکت برای استفاده از خدمات موج برتر مثل تخفیف و اشتراک‌های ویژه

درباره بروکر فارکس vt Markets

این بروکر در سال 2015 فعالیت رسمی خود را آغاز کرده است. دفتر مرکزی این بروکر در کشور استرالیا است. بدیهی است قصد نداریم با تکرار اطلاعاتی که خودتان می‌توانید از طریق وبسایت رسمی بروکر vt Markets بدست آورید، اضافه گویی کنیم. لذا سعی داریم در این درس به موضوعاتی بپردازیم که معمولا توسط خود بروکر و یا دیگران افشا نمی‌شود و یا کسب چنین اطلاعاتی نیاز به تجربه و مهارت‌های خاص دارد.

در بروکر vt مارکت چه چیزهایی معامله می‌شود؟

در بروکر vt مارکت هم مثل همه بروکرهای فارکس، دسته بندی‌های متعددی برای معامله وجود دارد. مهمترین این موارد به شرح زیر است.

  • جفت ارزها
  • کامودیتی‌ها و فلزات گرانبها
  • شاخص‌ها بصورت قراردادهای CFD
  • برخی از نمادهای بازار کریپتو و رمزارزها
  • برخی از صندوق‌های ETF

ترکیب‌های مختلف کامودیتی‌ها با سایر ارزها

یکی از نکات جالب در نمادهای معاملاتی این بروکر اینست که ترکیب‌های متنوعی از کامودیتی‌ها در مقابل ارزهای رایج و معتبر ارائه می‌کند. بطور مثال شما می‌توانید اونس طلا را در مقابل یورو و یا دلار استرالیا و غیره نیز معامله کنید. درنتیجه اگر در فهرست نمادهای قابل معامله در بروکر vt مارکت به نماد XAUEUR (اونس طلا در مقابل یورو) یا XAGAUD (نقره در مقابل دلار استرالیا) برخورد کردید، تعجب نکنید.

چنین نمادهایی می‌تواند فرصت‌های معاملاتی جذابی بر روی نمادهای محبوبی مثل طلا و نقره ایجاد کند. لذا این موضوع را می‌توان یک فاکتور مثبت لحاظ کرد.

انواع پلتفرم‌های معاملاتی در بروکر vt مارکت

اکثر پلتفرم‌های رایج در بازار فارکس توسط این بروکر پشتیبانی می‌شود. تقریبا تمامی پلتفرم‌های معاملاتی بازار فارکس را دارد و در اختیار تریدرها قرار می‌دهد. مهمترین آنها پلتفرم معاملاتی متاتریدر نسخه 4 (MT4) و نسخه 5 (MT5) است.

انواع حساب‌های معاملاتی

بطور کلی دو نوع حساب معاملاتی در این بروکر ارائه می‌شود. که تفاوت‌های جزئی با یکدیگر دارند. معمولا این موضوع به انتخاب و سلیقه مشتریان یک بروکر بستگی دارد. گرچه برخی از تفاوت‌ها می‌تواند کمی با اهمیت باشد.

  1. حساب معاملاتی استاندارد (STD): این نوع حساب‌ها بدون کمیسیون بوده و فقط دارای اسپرد است.
  2. حساب معاملاتی RAW ECN: این نوع حساب‌ها دارای کمیسیون و اسپرد است. که البته اسپرد بسیار کمتری دارد.
  3. حساب‌های اسلامی (Swap free): برای هر دونوع حساب فوق (STD – ECN) ارائه می‌شود.

نتایج ریکوت و اسلیپیج در vt مارکت

از آبان 1403 تا دیماه 1403 به مدت دوماه و نیم حساب‌های لایو این بروکر را تست کردیم. خوشبختانه سرعت اجرای دستورات در حد مطلوب و تقریبا بدون ریکوت (میانگین اجرای باز و بسته کردن سفارشات 550 میلی ثانیه) بود و از طرفی میزان اسلیپیج شناسایی شده در تایم خبر و یا زمان بسته شدن بازار فارکس (انتهای روز معاملاتی و آخر هفته) در برخی نمادهای بازار فارکس مثل طلا، نقزه، یورو به دلار و چهار نماد دیگر، کمتر از 28 پوینت (2.8 پیپ) بود.

بدیهی است که سرعت اجرای دستورات به سرعت اینترنت کاربر و حتی لوکیشن کاربر وابسته است. و ما این تست را توسط VPS های آلمان و کانادا انجام دادیدم.

سایز بروکر vt مارکت

بر اساس اطلاعاتی که از منابع مختلف جمع آوری کردیم، طی ماه‌های گذشته این بروکر توانسته منابع مالی بزرگتری جذب کند و در زمان نگارش این مقاله (دیماه 1403) بیش از 5 میلیون دلار مارجین معاملات باز در بروکر vt مارکت گزارش شده است. به بیان دیگر موجودی حساب کاربران باید خیلی بیشتر از این مبلغ باشد. لذا این بیانگر بزرگ بودن سایز بروکر است. بنابراین بعید به نظر می‌رسد در پرداخت وجوه مشتریان با مشکل مواجه شود. حتی اگر بروکر مارکت میکر (بروکرنما) باشد. درهرصورت ما همواره این پارامترها را پایش و مانیتور خواهیم کرد و چنانچه تغییر محسوسی ایجاد شود، گزارش خواهیم کرد.

روش‌های واریز و برداشت‌

به روش‌های مختلفی امکان واریز و برداشت در این بروکر فارکس (vt مارکت) وجود دارد. اما برای ایرانیان رایج‌ترین روش واریز و برداشت از طریق رمزارزها و مخصوصا تتر (USDT) است. اکثر برداشت‌ها در این بروکر کمتر از یکساعت اعمال می‌شود. و این نکته بسیار مثبتی است.

با توجه به اینکه امکان واریز و برداشت ریالی در این بروکر وجود ندارد، شاید بتوان عدم امکان واریز و برداشت ریالی را به عنوان بزرگترین نقطه ضعف بروکر فارکس vt مارکت بیان کرد. گرچه به دلیل بین اللملی بودن بروکر، امری بدیهی به نظر می‌رسد.

سوالی دارید؟

اگر سوال و یا ابهامی دارید، در زیر همین درس (قسمت دیدگاه) بنویسید. ما اینجا هستیم تا هیچ سوالی بدون پاسخ نباشد. همچنین اگر قبلا با بروکر فارکس vt مارکت کار کردید، می‌توانید تجربه کاربری خودتان را با دیگران به اشتراک بگذارید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *